Tavaly tavaszi recept, de végre lassan megint aktuális lesz, hiszen újra itt a vérnarancs szezon, vagy lagalábbis, már nagyon közeledik. Persze, ne dőlj kardodba, ha éppen nincs otthon vérnarancs, de szerintem annyival finomabb, intenzívebb, mint "snassz", sárga társa, hogy érdemes inkább őt választani :D
Pláne, hogy mostanában sokkal, sokkal édesebb vérnarancsot lehet kapni, mint anno gyerekkoromban, amikor inkább a színe miatt volt érdekes, mert amúgy olyan savanyú volt, hogy jaaj... Mondjuk az is igaz, hogy kb csak mikuláskor és karácsonykor látunk narancsot, úgyhogy akármilyen savanyú is volt, imádtuk :D
Mivel ez most nem sütés nélküli túrótorta, különösen aktuális, sőőőt, kifejezetten hasznos, ha kicsit begyújtod a sütőt :D
...nagyon jöhetne már a tavasz...
De vissza is a tortához: ez az a könnyű fajta túrótorta, az a kicsit rezgős, szaftos, puha, nem túl édes...amiből nem elég az egy szelet :)
