Szotyi művek

Utolsó kommentek:

Szotyi művek 2019.04.12. 20:45:36

@Z@ki: Köszi az infót, illetve a pontosítást, javítottam is :)

Bejegyzés: Lassan sült sertés poutine

Z@ki · http://wannabephoto.blog.hu 2019.04.12. 20:42:56

Csak két dolog:
- Az igazi poutine NEM barnamártással készül, hanem inkább egy nagyon sűrű pecsenyeszósz.
- NEM sajt van rajta, hanem inkább cheese curds, ami leginkább a túróhoz hasonlít, kivéve a savanyú ízt. Tehát inkább egy gyors túró.
De itt van egy videó, ahol igazi Montreal-i helyeket tesztelnek:
www.youtube.com/watch?v=IWQ9x1-6KbQ

Bejegyzés: Lassan sült sertés poutine

Szotyi művek 2019.03.08. 11:41:48

@Viktória B: De szuper :) nagyon örülök, hogy ízlett :)

Bejegyzés: Soha többé száraz császármorzsa

Viktória B 2019.03.08. 11:39:39

Ma elkészült..,életem legfinomabb császármorzsája lett. Köszönet a receptért

Bejegyzés: Soha többé száraz császármorzsa

Szotyi művek 2018.08.03. 12:18:54

@FogarasiArpi: Kedves Árpi! Ez a pozíció jelenleg betöltött, és határozottan elégedett vagyok a kialakult helyzettel. Amennyiben változás állna be, mindenképpen jelezni fogom :D :D

...de nagyon örülök, hogy találtál kedvedre valót, és köszönöm a pozitív visszajelzést

Szép napot :)
b

Bejegyzés: Citromos-túrós palacsinta

FogarasiArpi 2018.08.03. 12:14:13

És tessék mondani, házassági ajánlattal is megszabad keresni?
Igy, a sokadik recept végig olvasta után rá kellett ébredjek, hogy nem tudok magácska nélkül élni!

"Odavagyok magáért,
A gyönyörű hajáért,
Egyetlen egy szaváért,
Mosolyáért"

Meg a főztjéért!

Bejegyzés: Citromos-túrós palacsinta

dezso0724 2017.12.07. 12:23:24

okééé, nagyon köszönöm a segítséged. Dezső

Bejegyzés: Házi mályvacukor

Szotyi művek 2017.12.07. 12:12:01

@dezso0724: Szia! Ezt nem kell sütni, a zselatin tartja össze az egészet. Igen, vízzel helyettesítsd a likőrt, hogy az arányok megmaradjanak. :)

Bejegyzés: Házi mályvacukor

dezso0724 2017.12.07. 12:09:18

Szia, Megsütni hogyan kell? Mennyi idő, hány fok, felvágva vagy egyben? Ha ízesítés nélkül lesz, akkor a tojáslikőrös részt vízzel ki kell/lehet-e egészíteni?

Bejegyzés: Házi mályvacukor

Szotyi művek 2017.12.07. 09:26:49

@gabardin: Kedves Gabardin! Neked is szia! Én házi tojáslikőrrel készítettem, amibe nem tettem alkoholt. Szép napot :)

Bejegyzés: Házi mályvacukor

gabardin 2017.12.07. 09:21:48

és mitől alkoholmentes?

Bejegyzés: Házi mályvacukor

2016.10.27. 19:58:48

ez jó, valami hasonlót kerestem
azt a kést nagyon irígylem ám! :)

Bejegyzés: Édesburgonyás csokitorta édesburi krémmel

Szotyi művek 2016.05.08. 19:01:04

@Réka Mészáros: Bocs Réka, csak most láttam, hogy írtál... :P Természetesen tudod, gyakorlatilag bármilyen liszttel, én igazán az íze miatt tettem bele. Csak simán hagyd ki, és tegyél bele több zabpehelylisztet :)
Üdv, Bea

Bejegyzés: Zöldséglepény

Szotyi 2016.05.04. 19:22:51

Szia Gabojsza!
Még a Tchibo-tól rendeltem, de úgy tudom, sajnos már nincs nekik. Mindenesetre, ha tervezed a beszerzését, ne a kicsi, kézit válaszd, mert azzal a cukkinin kívül semmit nem lehet spirálozni az enyém ilyen, imádom :) https://www.facebook.com/tchibomagyarorszag/videos

Bejegyzés: Tészta és cukkini spagetti, fokhagymás, paradicsomos, bazsalikomos szószban

Gabojsza 2016.05.02. 03:35:03

Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

Bejegyzés: Tészta és cukkini spagetti, fokhagymás, paradicsomos, bazsalikomos szószban

Réka Mészáros 2016.03.06. 23:04:07

Hmmm, nagyon guszta! A csicseriborsót esetleg tudom valamivel helyettesíteni szerinted?

Bejegyzés: Zöldséglepény

Szotyi 2015.11.09. 15:59:02

Szia Dia!
Köszönöm, örülök, hogy tetszenek. Bevallom nem tudom, mert nálunk mindig nagyon hamar elfogy - bár ahogy látod, nem is készül belőlük nagy adag. Ez a rumos, ha nem hűtőben tartod, biztos nem sokáig, mert a banán nem hiszem, hogy bírja. Hűtőben egy, másfél hétig biztosan. A többi, amiben alapvetően nincs romlandó, tovább bírják, de két hétnél hosszabb időt nem jósolnék nekik, mert ugye ebben semmi tartósító nincs, max a cukor... :)

Bejegyzés: Rumos szaloncukor