Ismét hűtőkipakolós, vagyis most mélyhűtőkipakolós project...
Még a nyáron sikerült sütnöm egy adag pocsék fahéjas csigát. Tudod, azt a fajtát, ami melegen finom, de mikor kihűl, tök száraz lesz. Szerencsére csak a fele lett fahéjas, a másik felét áfonyalekvárral töltöttem meg, ami kellőképpen puhává varázsolta, úgyhogy az gyorsan el is fogyott. Nna, azért gondolom nem árulok el titkot, hogy a nyomi fahéjas persze senkinek nem kellett (megértem...:P) Néhány napig rakosgattam, aztán mivel kidobni sajnáltam, - és ugye ételt nem nagyon dobunk ki - majd jó lesz valamire felkiáltással bedobtam a mélyhűtőbe, amit a múlthéten meg is találtam.
...a francia pirítóst meg imádjuk, pláne, ha az fahéjas csigából készül.
Szia, a blog elköltözött, a receptet itt találod