Szotyi művek

Brie sajtos és bazsalikomos-epres bruschetta

2016. március 28. - Szotyi művek
Bevallom nem terveztem, hogy bejegyzést írok erről az eper salsáról, de egyrészt nagyon finom lett, másrészt a maradékból eperlekvár készült, úgyhogy úgy éreztem, ez sem maradhat el :)

img_0456.JPG


Ne is szaporítsam a szót tovább, íme a

Hozzávalók:
2 kiadós adag

8-10 közepes szem eper
8-10 nagy bazsalikomlevél
1 teáskanál balzsamecet
1/2 teáskanál olívaolaj
csipet só-bors

Az epret szeleteld fel, a bazsalikomot tépd kisebb darabokra. Öntözd meg az ecettel, és az olajjal, majd sózd, borsozd. A legjobb, ha tud állni néhány órát, hogy a gyümi, jól magába tudja szívni az ízeket.

img_0458.JPG


Nálam most a maradék, pirított sós kalácsra szeletel brie sajtra került. :)

img_0457.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://szotyimuvek.blog.hu/api/trackback/id/tr378694608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.